seat
skoda

Zakelijk nieuws

Business Center certificering!

Business Center Noordhoek.jpg

 

NOORDHOEK Autogroep heeft afgelopen maand de Business Center certificering binnen gehaald! Wij zijn hier uiteraard ontzettend trots op. Freek heeft zijn trainingsprogramma succesvol afgerond en de certificering is binnen.

 

IMG_9526.jpeg IMG_9405.jpeg

 


 

NOORDHOEK Autogroep en Van Driel

IMG_0696.jpg

 

NOORDHOEK Autogroep en Van Driel Groep zijn een bijzondere samenwerking aangegaan. Van Driel heeft recentelijk 19 prachtige SKODA’s in gebruik genomen.

 

Door het binnen halen van een aanbesteding is Van Driel een samenwerking aangegaan met NOORDHOEK. Mede door het inzetten van 17 SKODA Octavia’s Combi CNG (met aardgas) zijn milieudoelstellingen behaald.

 

Van Driel is maatschappelijk betrokken en denkt altijd aan het verminderen van uitstoot en het verder optimaliseren van service en klantbeleving. Een profiel wat daardoor erg goed aansluit bij NOORDHOEK. Ook daar staat ‘groen rijden’ hoog in het vaandel en wordt continu gewerkt aan een optimale klantbeleving.

 

Een voorbeeld daarvan is de persoonlijke aandacht en service die Freek Klijn, accountmanager zakelijke mobiliteit van NOORDHOEK, aan Van Driel heeft gegeven. Mede door deze persoonlijke en adequate aanpak heeft Van Driel NOORDHOEK gekozen als mobiliteitspartner.

 

Naast de 17 Octavia’s heeft Van Driel twee prachtige Superbs rijden voor het luchthavenvervoer. ‘Uiteraard hebben wij hiervoor ook gekozen voor NOORDHOEK. De prettige samenwerking met Freek en Michael, gecombineerd met de goede service hebben de doorslag gegeven’ aldus Maarten van Driel, algemeen directeur van Van Driel. ‘Wij stimuleren graag lokale bedrijven, daarom hechten wij veel waarde aan de Kracht van Oss. Kortom een perfecte match op meerdere fronten!’

 

Freek Klijn: ‘Ik wens Van Driel heel veel plezier en veilige kilometers met deze mooie aanvulling op het wagenpark. Het was erg prettig zaken doen en wij treffen elkaar vast en zeker weer in de toekomst!’

 

IMG_0687.jpg IMG_0685kopie.jpg


 

NOORDHOEK Autogroep & Hotel Partner

hotelpartner1.jpg

 

Een vroeg kerstkadootje. Op maandag 19 december heeft Freek Klijn, van het NOORDHOEK Business Center 9 mooie SEAT’s geleverd aan Hotel Partner

 

Robert Vos, directeur/eigenaar van Hotel Partner koos voor 3 mooie Toledo’s en 6 Ibiza’s om zijn personeel weer stijlvol en betrouwbaar op pad te sturen.

 

Hotel Partner heeft voor NOORDHOEK Autogroep gekozen door het enthousiasme, de energie en de vakkennis. Dit gecombineerd met het mooie merk SEAT en de zakelijke know-how van Freek Klijn heeft tot deze mooie deal geleid.

 

Hotel Partner staat altijd klaar voor professionals uit de hotelbranche. Zij zijn facilitaire totaalaanbieder voor de hotelbranche. Net als NOORDHOEK straalt Hotel Partner ook altijd enthousiasme uit en bieden zij te allen tijde kwaliteit, flexibiliteit en continuiteit.

 

hotelpartner2.jpg hotelpartner3.jpg

Volg het NOORDHOEK Business Center ook op LinkedIn. Wij houden u hier op de hoogte van zakelijke nieuwtjes en andere interessante info voor de zakelijke rijder of wagenparkbeheerder!