seat
skoda

Voordelen

Uw wagenpark onderbrengen bij NOORDHOEK biedt u tal van voordelen. Onze accountmanager zakelijke mobiliteit, Freek Klijn, is expert op dit gebied. Met zijn kennis en kunde krijgt u altijd een eerlijk en transparant advies op maat.

 

Wij doen ook graag een gratis wagenpark scan voor uw bedrijf. De wagenparkscan is een handige tool welke onze accountmanager gebruikt om inzichtelijk te krijgen wat voor auto bij u past. In een gesprek kan Freek Klijn aangeven welke brandstof en aandrijving het beste past bij uw specifieke situatie. 

 

De wagenparkscan kan door zowel de beslisser als de berijder worden ingezet als hulpmiddel om te komen tot een keuze in brandstof en aandrijving.

 

Daarnaast komt Freek graag bij u langs voor een advies of proefrit op locatie. Zo kost het u weinig tijd en krijgen wij meteen een goede indruk van uw bedrijf.

 

Voordat u de definitieve beslissing neemt, biedt NOORDHOEK Autogroep u de mogelijkheid van een proefplaatsing. Deze proefplaatsing stelt u en uw medewerkers in de gelegenheid gedurende één dag te rijden in de auto van uw keuze. De auto kan dan optimaal en uitvoerig getest worden. In overleg met Freek Klijn zijn hierin tal van mogelijkheden.

 

Bij NOORDHOEK heeft u altijd 1 vast aanspreekpunt waarbij u terecht kunt met al uw vragen omtrent de mobiliteit van uw bedrijf. 

Voor meer informatie over onze auto’s of diensten kunt u contact opnemen met Freek of Lotte. Mailen kan natuurlijk ook naar: businesscenter@noordhoekautogroep.nl