seat
skoda

Leasevormen

Er zijn tal van leasevormen en wellicht ziet u door de bomen het bos niet meer. Onderstaand treft u een kleine vragenlijst waarop u kunt zien welke leasevorm het beste bij u past. 

 

Uiteraard komt onze accountmanager voor de zakelijke mobiliteit ook graag eens bij u langs om alle opties te bekijken.

 


 

Welke leasevorm past bij mij?

Wilt u economisch eigenaar zijn van het voertuig? Wilt u het voertuig op uw balans hebben staan?

 

schema lease.jpg

 

Financial Lease

Slim zakelijk rijden

 

Mobiliteit is cruciaal voor uw zakelijke succes. Dat begrijpen wij. Daarom bieden we zakelijke rijders betrouwbare en transparante oplossingen. Met uw keuze voor Financial Lease profiteert u van een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen. Zodat u altijd zorgeloos mobiel bent. Dit verzorgen we voor het complete modellengamma van SEAT en ŠKODA.

 

De basis voor het Financial Leasecontract is de toekomstige inruilwaarde van uw auto. Daardoor kan in de financiering een slottermijn worden ingebouwd dat financieren op basis van werkelijke afschrijvingskosten mogelijk maakt. De slottermijn is het bedrag dat aan het einde van de financieringslooptijd nog open staat en ruim wordt afgedekt door de waarde van uw auto op dat moment. Over de slottermijn betaalt u alleen rente en geen aflossing en dat scheelt fors in de maandlast en. Bovendien zijn de kosten fiscaal aftrekbaar.

 

Als ondernemer kunt u mogelijk aanspraak maken op subsidiemogelijkheden (MIA/VAMIL) van de overheid. Kijk voor meer informatie op www.agentschapnl.nl.

 

Voordelen Financial Lease

• Fiscaal aantrekkelijke financiering

• Lage maandbedragen door hoge restwaarde

• Transparante, vaste maandlasten

• Financiering speciaal ontwikkeld voor auto’s

• Gemakkelijk en snel geregeld bij de officiële dealer

 Private Lease

U regelt de brandstof, wij de rest


Vanaf nu kan iedereen onbezorgd in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Zonder borg of grote investering vooraf. Dit kan met NOORDHOEK Prive Lease. Met het privé lease abonnement heeft u geen zorgen over verzekeringen, reparaties, onderhoud, wegenbelasting en schade.

 

Wat zijn de voordelen?

• Service en onderhoud uitgevoerd door uw NOORDHOEK autobedrijf

• Mogelijkheid om de looptijd en of kilometrage tussentijds aan te passen

• Alle kosten zijn inbegrepen, behalve de brandstof en eventuele bekeuringen

• Ruim aanbod standaard rijk uitgeruste private lease modellen met een laag brandstofverbruik

 

Bent u zzp-er?

Ook als zzp-er kunt u kiezen voor private lease. Naast de genoemde voordelen kunt u ook fiscaal profiteren. Omdat u het leasecontract privé afsluit, betaalt u namelijk geen bijtelling. Daarnaast kunt u voor de zakelijke kilometers belastingvrij 19 eurocent aan uzelf uitkeren.

 

Bekijk hier meer informatie over NOORDHOEK Prive Lease >> 

Operational Lease

Onbezorgd leasen inclusief de beste service


Volkswagen Pon Financial Services draagt volledig zorg voor de financiering, het onderhoud, de verzekeringen én het afschrijvingsrisico van uw wagenpark. De leaseauto staat niet op uw balans, zodat u ook uw liquiditeitspositie optimaal kunt benutten voor uw onderneming. Als ondernemer en wagenparkbeheerder bent u met Full Operational Lease verzekerd van onbezorgd leasen, inclusief de beste service. Voor een scherp en vast maandbedrag is de mobiliteit van uw werknemers gegarandeerd, 24 uur per dag, zeven dagen per week.

 

Full Operational Lease is de meest gebruikte vorm van zakelijk leasen in Nederland. Heel begrijpelijk. Comfortabeler leasen kan eigenlijk niet. U weet exact waar u aan toe bent, zonder verrassingen. Alles omtrent uw wagenpark is bovendien in een keer perfect voor u geregeld.

 

Voordelen Full Operational Lease bij Volkswagen Pon Financial Services

• Volledige service en continuïteit van vervoer

• Vooraf bepaald vast maandtarief, inclusief onverwachte kosten

• 1 maandfactuur en zodoende overzichtelijke administratie

• Off -balance financiering (auto staat niet op uw balans), dus betere liquiditeitspositie

• Volkswagen Pon Financial Services blijft eigenaar van auto en draagt risico voor restwaarde

 


 


Flexible Lease

Het leasecontract waar u niet aan vast zit


In deze turbulente economische tijden wilt u flexibel om kunnen gaan met mobiliteit. Niet alleen in geval dat het wat minder gaat, maar ook als u stappen wilt zetten om te groeien. Het is dan goed om voorzichtig te werk te gaan. Daarom is er nu Flexible Lease.

 

Flexible Lease biedt u de rust en vrijheid om op de momenten dat het nodig is uw leasecontract(en) te beëindigen. Flexible Lease biedt u namelijk de mogelijkheid geheel kosteloos na 12 maanden uw leaseauto bij ons in te leveren. Hiermee heeft u alle vrijheid uw bedrijfsactiviteiten te ontwikkelen zoals het u uitkomt.

 

Bovendien heeft u met Flexible Lease de zekerheid van een Full Operational Lease product. Alle operationele zaken rond uw auto doen wij voor u terwijl u zich kunt richten op de kernactiviteiten van uw organisatie.


Voordelen Flexible Lease

• Flexibiliteit

• Geen lange termijn verbintenis

• Geen onverwachte kosten

• Onderhoud en reparatie bij uw persoonlijke merkdealer

 

Flexible Lease is

• Beschikbaar op veel zuinige en bijtellingsvriendelijke modellen

• Volledige vrijheid om uw model samen te stellen

• Full Operational Lease
Namens NOORDHOEK is Freek Klijn uw accountmanager zakelijke mobiliteit. 

 

‘Als accountmanager binnen NOORDHOEK Autogroep ben ik verantwoordelijk voor zowel het informeren als adviseren van onze zakelijke relaties op het gebied van mobiliteit. Ons doel is samen met u op zoek te gaan naar de beste invulling van de mobiliteitsbehoeftes binnen uw organisatie.’

 

Voor meer informatie over onze auto’s of diensten komt Freek graag een keer bij u langs, uiteraard bent u zelf ook van harte welkom in onze showrooms. U kunt Freek bereiken per mail: freekklijn@noordhoekautogroep.nl of telefonisch: 06 17 44 79 39

 
 
 
 
 
 
 

Schermafbeelding 2016-08-16 om 09.25.13.pngNamens NOORDHOEK is Freek Klijn uw accountmanager zakelijke mobiliteit. 

 

‘Als accountmanager binnen NOORDHOEK Autogroep ben ik verantwoordelijk voor zowel het informeren als adviseren van onze zakelijke relaties op het gebied van mobiliteit. Ons doel is samen met u op zoek te gaan naar de beste invulling van de mobiliteitsbehoeftes binnen uw organisatie.’

 

Voor meer informatie over onze auto’s of diensten komt Freek graag een keer bij u langs, uiteraard bent u zelf ook van harte welkom in onze showrooms. U kunt Freek bereiken per mail: freekklijn@noordhoekautogroep.nl of telefonisch: 06 17 44 79 39