seat
skoda

Business center

Speciaal voor onze zakelijke relaties heeft NOORDHOEK Autogroep een Business Center Formule. 

 

Schermafbeelding 2016-08-16 om 09.24.54.png

 

Het Business Center is een compleet zakelijk concept voor het optimaal bedienen van de zakelijke markt. Advies en antwoorden op alle mobiliteitsvragen van het MKB en van de ZZP’er staan hierin centraal. De extra kracht van de formule is het bundelen van de merken en diensten en deze vanuit 1 vast team in de markt zetten. Door landelijke Best Practices blijven we concept de beste en voordeligste proposities aanbiedingen.

 


 

Namens NOORDHOEK is Freek Klijn uw accountmanager zakelijke mobiliteit. 

 

‘Als accountmanager binnen NOORDHOEK Autogroep ben ik verantwoordelijk voor zowel het informeren als adviseren van onze zakelijke relaties op het gebied van mobiliteit. Ons doel is samen met u op zoek te gaan naar de beste invulling van de mobiliteitsbehoeftes binnen uw organisatie.’

 

Voor meer informatie over onze auto’s of diensten komt Freek graag een keer bij u langs, uiteraard bent u zelf ook van harte welkom in onze showrooms. U kunt Freek bereiken per mail: freekklijn@noordhoekautogroep.nl of telefonisch: 06 17 44 79 39

 


 

 

Wilt u een afspraak met mij maken om alles omtrent uw zakelijke mobiliteit te bespreken? Vul onderstaand formulier dan in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

 


 

Schermafbeelding 2016-08-16 om 09.25.13.png

Volg het NOORDHOEK Business Center ook op LinkedIn. Wij houden u hier op de hoogte van zakelijke nieuwtjes en andere interessante info voor de zakelijke rijder of wagenparkbeheerder!

 

freek business center.jpg

Freek Klijn

Accountmanager zakelijke mobiliteit

NOORDHOEK Business Center

T | 06 17 44 79 39

E | freekklijn@noordhoekautogroep.nl

lotte business center.jpg

Lotte Eulink

Binnendienst zakelijke mobiliteit

NOORDHOEK Business Center

T | 06 1312 9523

E | lotteeulink@noordhoekautogroep.nl