seat
skoda

Twijfelt u over uw huidige wagenpark? Of over uw huidige aanbieder? Wilt u kosten besparen, uw wagenpark optimaliseren, of makkelijk 1 vast contactpersoon?

  

Op het Business Center van NOORDHOEK Autogroep wordt u totaal ontzorgd. Wij kijken samen met u naar uw wensen en behoeften en wij denken graag met u mee. Altijd met het behalen van een kostenreductie op uw wagenpark als insteek. U kunt met al uw mobiliteitsvraagstukken bij ons terecht. Bij één vast contactpersoon. Een contactpersoon die intern bijgestaan wordt door een team van product- en merkenspecialisten. Wel zo prettig. Hierdoor bent u verzekerd van een maatwerkoplossing die voor u en uw bedrijf het beste uitpakt. NOORDHOEK Autogroep biedt u een totaaloplossing op het gebied van mobiliteit voor de merken SEAT en ŠKODA. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor alleen onderhoudsafspraken.

 


 

logo business center online.jpg

 

Wilt u een afspraak met mij maken om alles omtrent uw zakelijke mobiliteit te bespreken? Vul onderstaand formulier dan in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

 


 

Freek Klijn | Accountmanager zakelijke mobiliteit bij NOORDHOEK Autogroep


 

Namens NOORDHOEK is Freek Klijn uw accountmanager zakelijke mobiliteit. 

 

‘Als accountmanager binnen NOORDHOEK Autogroep ben ik verantwoordelijk voor zowel het informeren als adviseren van onze zakelijke relaties op het gebied van mobiliteit. Ons doel is samen met u op zoek te gaan naar de beste invulling van de mobiliteitsbehoeftes binnen uw organisatie.’

 

Voor meer informatie over onze auto’s of diensten komt Freek graag een keer bij u langs, uiteraard bent u zelf ook van harte welkom in onze showrooms. U kunt Freek bereiken per mail: freekklijn@noordhoekautogroep.nl of telefonisch: 06 17 44 79 39. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van bovenstaand formulier.

 


 

 

Volg het NOORDHOEK Business Center ook op LinkedIn. Wij houden u hier op de hoogte van zakelijke nieuwtjes en andere interessante info voor de zakelijke rijder of wagenparkbeheerder!