skoda

Dynamisch en compact: de ŠKODA Fabia

skoda fabia blauw.jpg

SKODA Fabia & Fabia Combi

De nieuwe ŠKODA Fabia Combi biedt binnen de compacte buitenafmetingen volop ruimte, beschikt over nieuwe assistentiesystemen en innovatieve features voor comfort en infotainment, maar tegelijkertijd ook over nieuwe krachtige en zuinige motoren.


Het grote geheim van gebruiksgemak

De nieuwe Fabia Combi heeft de grootste bagageruimte in zijn klasse: 530 liter. Met neergeklapte achterbank heb je zelfs 1.395 l ter beschikking. In-/uitladen is heel makkelijk: de laadbreedte bedraagt ruim een meter en de laaddrempel is maar 61 cm hoog. Ook handig: de achterklep opent tot 1,90 m. 


skoda fabia kofferbak.jpg skoda fabia combi wit.jpg


Sterk én zuinig: dát is de kracht van nieuwe motoren

De Fabia en Fabia Combi zijn er met compleet nieuwe benzine- en dieselmotoren. Hun vermogens variëren van 44-81 kW, goed voor maximaal rijplezier, maar dan wel in combinatie met zeer lage verbruikscijfers. Alle beschikbare motoren voor de nieuwe Fabia en Fabia Combi zijn zelfs leverbaar met 20% bijtelling.


Het interieur: heel persoonlijk

Je ziet het gelijk: in het interieur van de nieuwe Fabia zijn prachtige materialen gebuikt en de afwerking is perfect. Horizontale lijnen benadrukken het ruimtegevoel nog eens extra. En: nooit eerder kon je de Fabia en Fabia Combi zó persoonlijk samenstellen.


skoda fabia combi wit zijkant.jpg skoda fabia blauw zijkant.jpg