skoda

De stad wordt steeds veiliger: de ŠKODA Citigo

SKODA CITIGO ROOD.jpg

ŠKODA Citigo

De ŠKODA Citigo is ontworpen voor stadsverkeer. Hij is stijlvol, groot in veelzijdigheid en toch compact; dat levert je veel voordelen op. Ontdek het verrassend ruime interieur, de slim te benutten bagage- en opbergruimte en de zuinige motoren. Qua veiligheid bewijzen de 5 sterren in de toonaangevende Euro-NCAP crashtest eigenlijk alles. Ja, met jouw Citigo wordt de stad veiliger.. en vooral leuker!


Minder is meer

Nieuwe technologieën in de Citigo garanderen minder CO2-uitstoot en meer plezier achter het stuur. De zuinige motor heeft een aangenaam laag volumeniveau, erg prettig in de vaak luidruchtige stad. Je kunt kiezen uit 44kW (60pk) of 55kW (75pk), ook met CNG-motor 50kW (68pk).

 

SKODA CITIGO KOFFERBAK.jpg SKODA CITIGO ACHTERBANK.jpg

 

Maak jouw Citigo persoonlijk

Mogelijkheden om jouw ŠKODA Citigo te personaliseren zijn er in overvloed. Van fietsendragers tot parkeersensoren, de Citigo biedt vele mogelijkheden.

 

Nummer 1 in actieve veiligheid

Juist de stad met al dat stop-and-go verkeer en de vele drukke situaties vereist een auto met een vergaand veiligheidssysteem. De Citigo beschermt jou en je passagiers met nieuwe technologieën, naast de standaard essentiële voorzieningen. Volgens de Euro-NCAP (5-sterren) is het de beste auto in z’n klasse qua veiligheid.

 

SKODA CITIGO NAVIGATIE.jpg SKODA CITIGO GROEN.jpg

 

Move & Fun systeem

Facebooken, whatsappen, bellen, sms’en. Allemaal handig en vermakelijk, maar persoonlijk afspreken blijft het leukst. Het Move & Fun-systeem biedt je handsfree bellen, navigatie, radio en boordcomputer in één. Communiceren is zo eenvoudig en veilig, terwijl jij linea recta naar je afspraken binnen of buiten de stad rijdt.