skoda

Betreed een nieuw tijdperk: de ŠKODA Superb en Superb Combi

SKODA SUPERB OUD EN NIEUW.jpg

Alle ruimte

De nieuwe ŠKODA Superb en Superb Combi zijn meer dan een prachtige bolide, vanwege de opmerkelijke ruimte die hij biedt. Ruimte voor jezelf, ruimte voor elkaar en vooral ook ruimte voor plezier. Een luxewagen die je door de week inzet voor zaken en in het weekend voor sport, vrienden en gezin.

 

Een zee aan ruimte 

De ŠKODA Superb combi is beroemd om zijn ruimtelijke karakter. En dat heeft een reden: 660 liter aan laadruimte en met neergeklapte achterbank zelfs 1.950 liter. Ruimte die optimaal te benutten is door de borghaken, bagagenetten en handige compartimenten

 
SKODA SUPERB ZIJKANT.jpg SKODA SUPERB COMBI ZIJKANT.jpg
 
 

Handig en efficiënt

De Superb en Superb Combi zijn gemaakt om het de ŠKODA rijder makkelijk te maken. Heel makkelijk. Automatisch inparkeren, een achterklep die opent met een voetbeweging, en zo veel meer. Een auto die rekening houdt met jouw tijd en energie.


Veiligheid voorop

Wil je je gezin en jezelf heelhuids van A naar B brengen, dan is de Superb een verstandige keuze. De ŠKODA Superb is een voorloper op het gebied van veiligheid. We kunnen je overrompelen met kooiconstructie, meerdere airbags, vermoeidheidsdetectie, rijbaanassistentie, afstandssensor, stabiliteitscontrole, multicollision-remsysteem, etc. Maar eigenlijk is het heel eenvoudig: jij let op de weg en de Superb en Superb Combi letten op jou en je dierbaren.


Bewezen technologie

In het hart van de ŠKODA hebben we de nieuwste generatie TDI- en TSI-motoren geplaatst. Krachtig en efficiënt dankzij de balansassen. De ACT-technologie draagt zorg voor het lage brandstofgebruik (tot 1 op 25) en de lage CO2-uitstoot. En dan hebben we nog niet gesproken over de DSG-transmissie en de vierwielaandrijving die constant in de gaten houdt hoe de kracht over de wielen verdeeld wordt.


SKODA SUPERB VOORKANT.jpg SKODA SUPERB INTERIEUR.jpg


Slechts 20 procent bijtelling

Je kunt een ŠKODA Superb Combi leasen met slechts 20 procent bijtelling; dit alles dankzij zijn lage CO2 uitstoot. Kortom, met de Superb Combi krijg je niet alleen een wonderschone luxe wagen in handen, maar ook structureel fiscaal voordeel. Want ook door de gunstige catalogusprijs van de ŠKODA-modellen ben je verzekerd van een lage netto bijtelling.