seat

De super ruime en comfortabele SEAT: de Alhambra

Schermafbeelding 2017-09-07 om 12.44.22.png

SEAT ALHAMBRA

Met zijn 7 stoelen is de Alhambra een uitstekende auto voor het moderne gezin. De SEAT Alhambra combineert ruimte en comfort met hoogstaand technisch design.

 

MÉÉR DAN RUIM

Noem hem je eigen ruimteschip. Drie rijen zitplaatsen bieden genoeg ruimte en comfort voor zeven volwassenen. Het gigantische panoramisch zonnedak is driemaal groter dan een standaard dakraam. En zo’n groots interieur verdient een royale entree, dus heeft de Alhambra twee automatische schuifdeuren en een grote achterklep.

 

EASY FOLD-SYSTEEM

Beleef een totaal nieuwe rij-ervaring. Volop entertainment met het mediasysteem met kleurenscherm. De temperatuur is altijd precies goed door de automatische airconditioning. En door de innovatieve interieurverlichting hangt er altijd een ideale sfeer.

 

seat alhambra 3.jpg seat alhambra 2.jpg

 

INNOVATIEVE TECHNOLOGIE

Alles is handig aan de Alhambra. Voortaan heeft niemand het nog te warm of te koud dankzij de de climatronic. De parkeerassistent en achteruitrijcamera helpen je zelfs het kleinste plekje te veroveren. En de elektrische schuifdeuren en achterklep zijn ideaal als je even handen tekortkomt.

 

DYNAMISCH KARAKTER

De brede, strakke proporties, gestrekte lijnen en spatborden geven de Alhambra een krachtig en sportief uiterlijk. Iets wat je niet vaak ziet in het MPV-segment. En met zijn pijlvormige motorkap, karakteristieke grille en opvallende bumpers is het duidelijk een echte SEAT.

 

VERRASSEND GROEN

De Alhambra is verkrijgbaar met een range energie-efficiënte motoren, uitgerust met directe brandstofinjectie en turbo. Neem de 2.0 TDI met 150 pk; hiermee rijd je 1 op 20. Daarmee is je Alhambra lekker zuinig, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.