seat

De stijlvolle en betaalbare sedan: SEAT Toledo

Schermafbeelding 2017-09-07 om 12.44.36.png

DE SEAT TOLEDO

Met zijn stevige prestaties en zee aan binnenruimte heeft de SEAT Toledo een uitmuntende prijs kwaliteit verhouding.

 

BENCHMARK QUA RUIMTE

De Toledo heeft een zeer royale kofferbak met maar liefst 550 liter bagageruimte. Wanneer je de achterbank neerklapt heb je zelfs 1490 liter - een nieuwe maatstaf in het segment. En omdat de achterklep een volledige opening biedt laad je grote objecten gemakkelijk in en uit. Het gemak van een hatchback met de uitstraling van een sedan.


STIJLVOLLE SEDAN

Waar hij ook komt, de nieuwe Toledo trekt bewonderende blikken. Het precieze design van de belijning, de opvallende koplampen, de fraai gevormde achterlichten - het hele plaatje klopt.


SEAT TOLEDO INTERIEUR.jpg SEAT TOLEDO ACHTERKANT.jpg


KEURIG INTERIEUR

Je voelt het zodra je gaat zitten: dit is een echte auto. Het prachtige beige interieur heeft een keurig verzorgd dashboard en fraaie, stevige bekledingsstoffen. En je geniet ook achterin van volop luxe met handige drankhouders en een extra opening in het midden.


VEILIG OP WEG

De nieuwe Toledo een van de veiligste familie-auto’s op de weg. Zo is hij o.a. uitgerust met airbags aan voor- en zijkant voor zowel bestuurder als passagier, ESC en Anti Blokkeer Systeem. En dankzij de ISOFIX kinderzitbevestiging voor de achterbak zijn ook de kleinste passagiers veilig.

 

ZUINIG AAN DE POMP

Praktisch én zuinig. De Toledo biedt een reeks zeer efficiënte motoren, zoals de 1.6 TDI E-Ecomotive. Deze verbruikt in een combinatierit slechts 3,9 liter bij 100 kilometer, daarmee rijd je 1400 kilometer op één tank. En door zijn relatief lage CO2 uitstoot heb je maar 20% bijtelling.

 

SEAT TOLEDO CONNECT.jpg SEAT TOLEDO INTERIEUR 2.jpg

 

GET CONNECTED!

Met een CONNECT-uitvoering blijf je altijd in contact dankzij de Full Link Technologie. Met het SEAT Mediasysteem met navigatie kun je volop genieten van je favoriete muziek en blijf je altijd op de juiste weg. Door de nieuwste technologie kun je jouw smartphone koppelen aan het SEAT Mediasysteem en verandert het beeldscherm in een oogwenk in het display van je smartphone. Je hebt dan direct toegang tot diverse SEAT-apps en diverse apps op jouw smartphone zoals Spotify en Google Maps. Het biedt MirrorLink, Apple Carplay en AdroidAuto en is dus geschikt voor vrijwel iedere smartphone. Met een CONNECT-uitvoering heb je altijd het beste aanbod. Een rijkere uitrusting vol connectiviteit tegen een lagere prijs. Meer voor minder!

+ MEER UITRUSTING- CONNECT KORTING = MEER VOOR MINDER