seat

De compacte stadsauto: SEAT Mii

Schermafbeelding 2017-09-07 om 12.44.58.png

DE SEAT MII

De SEAT MII, compact van buiten, maar verrassend ruim van binnen. De ideale stadsauto. Met slechts 14% bijtelling ook ideaal voor de zakelijke rijder.

 

 

DESIGNED FOR THE CITY

De SEAT Mii is ontworpen voor het stadsleven. Compact waardoor geen parkeerplek te klein is, maar verrassend ruim. Zuinig, maar supersnel. En de strakke lijnen en moderne vormgeving geven hem een dynamische uitstraling.

 

SEAT MII ROOD.jpg SEAT MII ROOD SCHUIN.jpg

 

ZUINIG EN GROEN

Met de energie-efficiënte Ecomotive motoren gaat besparen vanzelf. Je rijdt meer dan 850 km op één tank. En ook je uitstoot is een stuk minder dankzij het slimme Start/Stop systeem die automatisch de motor uitschakeld op de momenten dat dit kan.

 

GROOTS VAN BINNEN

De Mii bewijst dat compact niet altijd krap betekent. Dankzij de extra lange wielbasis heb je zowel voor- als achterin meer dan genoeg hoofd- en beenruimte. De kofferruimte is met een inhoud van 251 de grootste in zijn klasse. En klap je de achterbank in, dan heb je een verbazingwekkende 951 liter!

 

SEAT MII PANORAMADAK.jpg SEAT MII KOFFERBAK.jpg

 

MII, MYSELF AND I

Smaak is persoonlijk. Daarom kun je de Mii configureren in je eigen stijl. Ga je voor een sportieve of een chique uitvoering? En hoe ziet jouw interieur eruit? Voer je styling door in elk detail: van het exterieur van je auto tot de keycover.

 

VOEL JE VEILIG

De Mii is uitgerust met de meest geavanceerde veiligheidssystemen. ABS verkort je remweg en dankzij de Elektronische Stabiliteits Controle blijf je altijd stabiel op de weg. En je Mii remt automatisch wanneer de Safety Assist obstakels op de weg detecteert. Geen wonder dat hij 5 NCAP sterren kreeg (de hoogste score!).