seat
skoda

Het gezicht achter NOORDHOEK

 

Het gezicht achter NOORDHOEK.

 

Bescheidenheid siert, maar de succesvolle ontwikkeling van NOORDHOEK Autogroep reikt verder dan dat van de merken SEAT en ŠKODA. Ten grondslag aan de expansie van het autobedrijf ligt de enorme ambitie en gedrevenheid van algemeen directeur/eigenaar Mark Bastiaansen. Die aspecten hebben een positieve weerslag op het team van ruim 80 medewerkers. “Om in deze tijd te overleven moet je groeien”.

 

“Het succes van onze merken SEAT en ŠKODA stelt ons in staat te groeien. We hebben een mooi aangesloten gebied, met vestigingen is Tilburg, Waalwijk, ’s-Hertogenbosch en Oss. Hiermee zijn we tevens ook meteen de grootste SEAT en SKODA dealer van het land.“ aldus Mark. De oorsprong van NOORDHOEK Autogroep ligt in Tilburg. Daar had de vader van Mark Bastiaansen een halve eeuw geleden een rijschool en een auto- en dealerbedrijf aan de NOORDHOEKring, waaraan de naam is ontleend.” In 1987 werd SEAT omarmd. Iets later kwam ŠKODA het merkenpallet versterken. Jaarlijks zijn wij goed voor de verkoop van 1.600 nieuwe auto’s en 1.500 occasions.

 

Mark Bastiaansen: “Bij NOORDHOEK staat persoonlijke aandacht, goede service, laagdrempeligheid en heldere communicatie voorop. Bij al onze autobedrijven wordt een totaal mobiliteitspakket aangeboden.” Of u dus komt voor een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, accessoires, schadeherstel, een financiering of een leasecontract, wij helpen u bij het samenstellen van een voorstel op maat. De koffie staat klaar en onze medewerkers helpen u graag verder.

 

Tot snel!