seat
skoda

Over ons

Van Dealer naar Autogroep

 

In een periode van bijna 50 jaar is het familiebedrijf Auto Noordhoek uitgegroeid naar NOORDHOEK autogroep. Waar vader Piet Bastiaansen in 1964 startte met Autorijschool Sportief op de Noordhoekring in Tilburg, staan er nu vier prachtige vestigingen in Tilburg, Waalwijk en 's-Hertogenbosch. Met trots spreken wij over een groei van dealer naar autogroep. Daarmee zijn wij inmiddels een stabiele speler in de automotive branche, waar je niet meer omheen kunt. 

Bij deze groei hoort een nieuwe outfit. Ook onze website, logo's en huisstijl hebben een frisse metamorfose ondergaan. Passend bij het imago dat wij willen uitstralen: jong, dynamisch en sportief. 


Hoe het begon

De uitdaging van Piet Bastiaansen gaat in 1971 van Autorijschool Sportief naar een universeel autobedrijf: Auto Noordhoek. Zijn zoon Bas stapt in 1982 in het bedrijf, jaren later gevolgd door zoon Mark.


In 1987 wordt Auto Noordhoek SEAT dealer voor Tilburg Noord. Het is 1994 en Auto Noordhoek vestigt zich in Waalwijk aan de autoboulevard als officieel SEAT dealer. Een uitbreiding in Waalwijk zorgt ervoor dat Auto Noordhoek Waalwijk de grootste Seat-vestiging in heel Nederland wordt. 

Een verbouwing in Tilburg aan de autoboulevard volgt. In 2004 opent Auto Noordhoek haar derde vestiging als SEAT dealer in 's-Hertogenbosch. Na een periode waarin de vestiging Tilburg sluit en Mark alleen verder gaat met Auto Noordhoek, opent Auto Noordhoek Tilburg haar deuren in de Mascagnistraat als officieel SEAT en ŠKODA dealer voor Tilburg. 

In 2010 breidt Auto Noordhoek Waalwijk het merkenpallet uit en wordt officieel CHEVROLET dealer voor de regio Waalwijk en Tilburg. In 2011 komt daar de overname van ŠKODA dealer Autobedrijf Ton Pols bij. 

De vertrouwde naam Auto Noordhoek is verdwenen. NOORDHOEK autogroep is ervoor teruggekomen. Wat blijft is het karakter van een familiebedrijf: laagdrempelig, met de vertrouwde service en korte communicatie lijnen.

Historie.jpg