seat
skoda

Service

Bij NOORDHOEK bieden we altijd alleen de allerbeste service. Service die ons als merkdealer onderscheidt van de ander. Omdat wij je SEAT of SKODA het beste kennen en altijd volledig transparant te werk gaan ben je zeker dat jouw auto altijd in top conditie blijft.

 

Mobiliteitsservice

Vanaf de aflevering van je nieuwe auto kun je gedurende een periode van 2 jaar, profiteren van de gratis Mobiliteitsservice. Laat je nadien je SEAT of SKODA bij NOORDHOEK onderhouden dan blijft de mobiliteitsservice levenslang gelden! Deze service helpt je bij pech snel weer op weg, 24 uur per dag en in bijna heel Europa. Deze hulpverlening kost je niets.

 

Neem contact op het 24-uursservicenummer van SKODA:

In Nederland: 0800-0230024

In het buitenland: +31 33 4949600

 

Neem contact op met het 24-uursservicenummer van SEAT:

In Nederland: 0800-0242500

In het buitenland: +31 70 3145375

 

Navigatie update

Door je SEAT of SKODA-software voor satellietnavigatie te updaten, ben je zeker van de meest recente informatie over nieuwe wegen, routes en speciale bestemmingen in Europa.

 

Update SEAT

Update SKODA

 

Heb je hierover nog vragen of wil je dat wij de update uitvoeren? Bel of mail ons dan gerust.

 

Zomer- en Wintercheck

Wil je altijd zeker zijn van veilige mobiliteit? Laat dan voor de zomer- en winter onze check uitvoeren. Wij controleren je auto dan op 30 belangrijke punten zodat je zeker weet dat je SEAT of SKODA klaar is voor de winter- of zomer! De check kost €19,95 en meestal ontvangt u dan een gratis SEAT of SKODA attentie, passend bij het seizoen.

 

Aankoopkeuring

Dat wil toch iedereen: een goed en onafhankelijk technisch advies over de staat van een gebruikte auto die je recent hebt gekocht of van plan bent te gaan kopen. NOORDHOEK autogroep heeft een breed assortiment aan nieuwe auto’s en occassions. Al onze occasions zijn voorzien van de Nationale Auto Pas, minimaal 1 jaar APK, minimaal 6 maanden garantie en een afleverbeurt. Hierdoor leveren wij gegarandeerd kwalitatief goede occassions af.

Wanneer je echter een auto koopt bij een autobedrijf dat bovengenoemde zekerheid niet biedt, is het erg prettig wanneer je de auto kunt laten keuren door een onafhankelijke en technisch hoogwaardige partij. Auto’s zitten immers vol met verfijnde techniek en vaak is aan de buitenkant niet zichtbaar of je er verstandig aan doet tot aankoop over te gaan. Ook bij een auto met geldige APK kunnen onderdelen aan vervanging toe zijn door slijtage!

Wij bieden je daarom een onafhankelijk technisch inzicht in de staat van de auto en controleren de kilometerhistorie, zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. De auto wordt op bijna 30 punten gecontroleerd. Wij voeren deze aankoopkeuring voor je uit voor slechts € 19,95

Deze service is zelfs geheel gratis wanneer je besluit de geconstateerde gebreken bij ons te laten herstellen of de auto bij ons voor onderhoud aan te bieden!

 

Gratis boedelbak lenen!

 

Wij hebben een eigen boedelbak, deze kunnen onze klanten gratis lenen. Het enige wat wij terugvragen is een mooie foto van jouw klus met de boedelbak! Reserveer 'm hier.

 

Bekijk hier het SKODA Mobiliteitsservice filmpje.

 

 

Bekijk hier het SEAT Mobiliteitsservice filmpje.