seat
skoda

Schade

Schademelding

Om je te helpen bij een spoedige en juiste schade-afwikkeling bieden wij je de mogelijkheid om eventuele schade online aan ons te melden. Na ontvangst van de schademelding zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om samen af te stemmen hoe wij jou het beste kunnen helpen. Zo kunnen wij eventueel voorbereidende werkzaamheden doen, de benodigde onderdelen bestellen, vervangend vervoer voor je regelen en de afwikkeling met de verzekering van jou overnemen.

 

Meld je schade via: schades@noordhoekautogroep.nl

Of neem contact op met je NOORDHOEK-vestiging.


Let wel: Bovenstaande betreft de schademelding aan ons als hersteller van de schade. Daarnaast dien je te allen tijde het Europees Schadeformulier in te vullen ten behoeve van de officiële melding van de schade aan jouw verzekeringsmaatschappij. Indien je dit formulier niet voor handen hebt, kun je het hier downloaden.

 

Schadeherstel

Een schade aan je auto is al vervelend genoeg. Daarom wil je uiteraard dat het herstel van de schade snel en zorgvuldig wordt uitgevoerd. Wij regelen dat voor jou tot in de puntjes.

 

Originele onderdelen

Wij maken bij schadeherstel altijd gebruik van originele onderdelen. Deze zijn van hoge kwaliteit en passen uiteraard perfect, waardoor het herstel snel en goed kan plaatsvinden.

 

Garantie

De garantiebepalingen blijven onverminderd van kracht. Je ontvangt na het herstel van de schade aan jouw auto een garantiebewijs. Verder krijg je 4 jaar garantie op de vervangen carrosseriedelen en het arbeidsloon.

 

Veiligheid

Het herstel van carrosserieschade is een zaak voor specialisten. Wij hebben deze specialisten in huis. Daarom kunnen wij jou dan ook de zekerheid bieden dat je auto na reparatie weer als nieuw is. Hij voldoet voor de volle 100% aan de strenge fabrieksspecificaties van SEAT of SKODA. Na het herstellen van de schade is de veiligheid van je auto weer als vanouds.

 

Vervangend vervoer

Wanneer je je auto voor schadeherstel bij ons brengt, kun je rekenen op gratis vervangend vervoer. Zo blijf je gewoon mobiel.

 

Complete afwikkeling

Wij helpen je  niet alleen van je schade af, maar nemen je ook alle nare bijkomstigheden uit handen. Wij vullen bijvoorbeeld het schadeformulier in, melden de schade bij de verzekeringsmaatschappij en/of leasemaatschappij en vragen een expertise aan.

 

Vakkundigheid

Reparaties worden bij ons uitgevoerd door uiterst vakkundige specialisten. Dankzij regelmatige bijscholing zijn zij altijd bekend met de nieuwste technieken om jouw schade te herstellen. Bovendien beschikken wij over alle benodigde speciale apparatuur en gereedschap.

 

Ruitreparatie

Kan je ruit worden gerepareerd met een harsinjectie? Dan wordt er geen eigen risico in rekening gebracht wanneer je dit via NOORDHOEK laat repareren. In veel gevallen kan een sterretje worden gerepareerd door middel van een harsinjectie wanneer het gaat om een schade die kleiner is dan een muntstuk van 2 euro. Bij vervanging van een ruit geldt een eigen risico van € 65. Maak snel een afspraak en wij kunnen uw ruit snel repareren.

 

Bekijk hier het filmpje van SEAT ruitreparatie.

 

 

Bekijk hier het filmpje van SKODA ruitreparatie.