seat
skoda

Onderhoud & reparatie

Wil je zo lang mogelijk onbezorgd kilometers maken? Dan is goed onderhoud noodzakelijk. Je kunt hiervoor het beste terecht bij de officiële merkdealer. Vertrouw op de kwaliteitsservice van NOORDHOEK Autogroep. Onze technici doen meer dan alleen maar olie verversen. Ze zijn vakbekwaam, op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, beschikken over up-to-date technische informatie en werken met het beste materiaal.

 

Onderhoud bij ons staat voor:

 

Maximale garantie en restwaarde
Kies je voor onderhoud bij jouw dealer? Dan behoud je de garantie. Door kwalitatief preventief onderhoud houdt je auto bovendien een zo hoog mogelijke restwaarde.

Diagnose en prijsopgave vooraf 
Vóór elke onderhoudsbeurt stellen wij een diagnose om de nodige onderhoudswerkzaamheden te bepalen. Je kunt er op rekenen dat je auto op tijd klaar staat en dat de gemaakte afspraken zijn nagekomen. Op deze manier weet je precies waar je aan toe bent.

Vaste lage onderhoudsprijzen
Onze dienstverlening is transparant. Zo bieden wij vaste lage onderhoudsprijzen. Onze adviseurs kunnen je hier alles over vertellen.

Nieuwe onderdelen 
Bij bepaalde kilometerstanden of na een aantal jaar kan het noodzakelijk zijn om onderdelen te vervangen, bijvoorbeeld het brandstoffilter of de bougies. Wij werken uitsluitend met originele merk-onderdelen met garantie.

Vervangend vervoer
Je auto een dag kwijt voor onderhoud of reparatie? Je gaat nooit te voet naar huis omdat wij je meerdere mogelijkheden voor vervoer bieden. Denk hierbij aan: vervangend vervoer, haal- en brengservice, leenfiets of zelfs een van onze elektrische scooters of fietsen.

Gratis Wi-Fi terwijl u wacht
Wil je wachten tijdens een reparatie of een beurt en toch zakendoen? Ook dat is bij ons mogelijk. Terwijl wij je auto onder handen nemen, kun jij ondertussen onder het genot van een heerlijke kop koffie en wat lekker gebruik maken van onze wifi. Neem dus gerust je laptop mee!

 

Gratis Mobiliteitsservice 
Is je auto bij ons in onderhoud en laat je alle geadviseerde reparaties uitvoeren, dan heb je recht op onze gratis Mobiliteitsservice. Mocht je onverhoopt met pech langs de weg staan, dan kun je gebruik maken van deze gratis pechhulp. Deze pechhulp van jouw SEAT of SKODA geldt niet alleen voor Nederland, maar voor heel Europa.

 

Gratis boedelbak lenen!

 

Wij hebben een eigen boedelbak, deze kunnen onze klanten gratis lenen. Het enige wat wij terugvragen is een mooie foto van jouw klus met de boedelbak! Reserveer 'm hier.

 

Bekijk hier het SEAT onderhoudsfilmpje.