seat
skoda

Garantie

Door een nieuwe of gebruikte auto te kopen, kies je voor een hoogwaardig product waar je jaren mee vooruit kunt. En de eerste jaren is jouw aankoop beschermd door de uitstekende garantie.


Standaard 2 of 4 jaar garantie

De garantietermijn voor een nieuwe SEAT is 4 jaar (in het derde en vierde jaar is kilometerbeperking tot 100.000km). De garantietermijn voor een nieuwe ŠKODA is 2 jaar, zonder kilometerbeperking. Dit geldt vanaf de datum van aflevering. Bepalend hierbij is de datum van het kenteken deel 1A van de auto. Bij SKODA koop je erg voordelig 2 jaar extra garantie bij zodat je ook daar van 4 jaar garantie profiteert.

 

Garantietermijn op onderdelen

De garantietermijn voor SEAT originele onderdelen geldt tot 4 jaar na aankoop. ŠKODA originele onderdelen en ruildelen geldt tot 2 jaar na aankoopdatum, zonder kilometerbeperking. Als een onderdeel binnen de garantietermijn van de auto wordt vervangen, blijft de oorspronkelijke garantietermijn ook op dit onderdeel van kracht. De oorspronkelijke garantietermijn wordt dus niet verlengd of vernieuwd door tussentijdse vervanging. Deze garantie geldt ook voor aangekochte SEAT en ŠKODA originele accessoires.

 

Carrosserie garantie

Carrosseriegarantie heeft betrekking op de gevolgen van roestschade die ontstaat door oorzaken van binnenuit en die het herstel van een carrossesriedeel noodzakelijk maakt. Alle SEAT en SKODA modellen hebben tussen de 6 en 12 jaar carrosseriegarantie. Onze adviseurs weten je precies te vertellen hoe lang de garantie op jouw auto is.

 

Lakgarantie

Als er sprake is van materiaal- of fabricagefouten, wordt gedurende een termijn van 2 of 3 jaar na afleveringsdatum garantie gegeven. 

Schermafbeelding 2017-09-18 om 16.02.43.png

Schermafbeelding 2017-09-18 om 16.02.34.png

 

Bekijk hier het filmpje over verlengde garantie bij SKODA.