seat
skoda

Connected

Om u nog beter van dienst te zijn hebben SEAT en SKODA een app ontwikkeld die het autorijden nog makkelijker en leuker maakt. Met de Mijn SEAT en Mijn ŠKODA app heb je altijd alle informatie over je auto bij de hand. Zie op afstand of je SEAT of ŠKODA op slot staat, waar je hebt gereden, hoeveel je verbruikt, wanneer je moet tanken, of het tijd is voor onderhoud en wat de status is van de belangrijkste autofuncties. Open de app en je weet het. 

 

Veel nieuwe modellen zijn standaard uitgerust met de Connected module. In dat geval kun je voor aflevering de app al downloaden en kunnen wij deze samen met jou registreren. 

  

Achteraf inbouwen

Wil jij jouw SEAT of SKODA ook Connected hebben maar heeft jouw huidige auto deze mogelijkheid nog niet? Dan kun je er ook voor kiezen om Connect achteraf in te laten bouwen. Dit kost € 249,- inclusief montage, BTW en 3-jarig data abonnement.  Daarnaast kun je ook de optie ritregistratie kiezen voor € 99,- per jaar. Informeer bij onze adviseurs of inbouwen van de Connected module voor jouw auto beschikbaar is.

 

Bekijk hier de video van de SEAT Connected app.

 

 

Bekijk hier de video van de SKODA Connected app.