seat
skoda

Acties & aanbiedingen

Wie rekent, mag 100% rekenen op de service van NOORDHOEK. We doen er namelijk alles aan om jou de beste service te bieden en de prijzen zo laag mogelijk te houden. 

Zo werken wij bij SEAT en SKODA met lage onderhoudsprijzen, worden monteurs getraind vanuit de SEAT en SKODA  fabriek, krijg je maar liefst 4 jaar garantie op onderdelen en werkzaamheden en profiteer je bij onderhoud van Mobiliteitsservice: de gratis pechhulp die je 24/7 helpt in bijna heel Europa. Dat bespaart je dus gelijk een los pechhulp abonnement.

En ben je straks toe aan een nieuwe SEAT of SKODA? Dan kun je bij verkoop van je huidige een kloppende historie met dealerstempel laten zien. Goed voor de restwaarde van jouw auto! 

 

Is jouw SEAT of SKODA al iets ouder? Ook dan hebben we ontzettend aantrekkelijke tarieven en zijn wij een erg betrouwbare en voordelige optie! Onze serviceadviseurs rekenen het graag voor je uit!


Doe jezelf en jouw auto dus een plezier en maak snel een afspraak. We vertellen je graag meer over de voordelen. Tot ziens in onze werkplaats!

 

header-seat14403.jpg

Schermafbeelding 2017-10-05 om 09.28.17.png

 

Schermafbeelding 2017-10-05 om 10.15.34.png

Heb jij een SKODA FABIA, OCTAVIA, SUPERB of KODIAQ van modeljaar 2010 of later? Bekijk dan de mogelijkheden voor de inbouw van de Mijn ŠKODA Module achteraf.

 

Nu van € 249,- voor slechts € 99,- *

 

3 jaar connectiviteit

App gratis te downloaden 

Ritregistratie € 99,- voor 2017