seat
skoda

WAT IS PRIVE LEASE?

Wat is prive lease?

Prive lease is onbezorgd in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Alle kosten voor rente, afschrijving, reparatie, onderhoud, het vervangen van banden, de wegenbelasting, all risk verzekering, internationale pechhulp en afleverkosten zijn inbegrepen. Prive lease laat zich het eenvoudigst vergelijken met een telefoonabonnement. De belbundel kan vergeleken worden met het jaarkilometrage en de abonnementskosten met het maandbedrag van de auto. Bij een telefoonabonnement hoort een telefoon, bij prive lease een nieuwe auto. Prive lease omvat alle kosten, er hoeft alleen nog maar te worden getankt. 

 

Een privé lease abonnement is rijden in een nieuwe en zuinige auto met vele extra’s. Als de auto na de contractperiode wordt ingeleverd, bestaat zelfs de zorg niet of de auto verkocht kan worden en voor welk bedrag. Er kan gewoon weer in een nieuwe auto worden gestapt. Dit betekent geen enkel risico en geen grote investering.

 

NOORDHOEK privé lease is eenvoudig, overzichtelijk en voordelig. Voor een aantrekkelijk en vast tarief heb je zekerheid over al je autokosten. 

 

Schermafbeelding 2016-08-19 om 11.49.23.png


Wat is er inbegrepen?

In het NOORDHOEK privé lease abonnement zijn alle kosten inbegrepen: afschrijving, rente, afleveringskosten, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, vervanging van banden, schadeherstel, glasreparatie, (inter)nationale pechonderweg-hulpdienst en BTW.


Het enige wat niet in het vaste maandbedrag zit zijn de kosten voor de brandstof, boetes, tol en bijvoorbeeld het wassen van de auto. Daarnaast is er bij schade aan de auto die niet verhaald kan worden sprake van een eigen risico.

 
Schermafbeelding 2016-07-28 om 10.17.48.png


Waar moet ik op letten?

De termen "abonnement" en "private lease" worden door aanbieders verschillend gebruikt. Een private lease aanbod vind je al vanaf €159,- per maand. Maar let op, hier is vaak veel minder inbegrepen. Dit betekent dat je zelf onderhoud, wegenbelasting en/of je autoverzekering nog moet betalen. Je komt dan per maand veel duurder uit.

 

Bij het afsluiten van een leasecontract moet je letten op de volgende punten:

| Looptijd van het leasecontract

Maximum aantal kilometers per jaar

Hoogte van het eigen risico

Manier van verrekenen van extra kilometers (per kwartaal of per jaar)

Opties van auto: inbegrepen of tegen extra kosten

Waar vindt reparatie, onderhoud en het wisselen van banden plaats

Aangesloten bij stichting keurmerk private lease

Aanbetaling of slottermijn

 


Alle prijzen zijn inclusief:

| Wegenbelasting

| Veel extra opties

| All risk verzekering

| Internationale pechhulp

| Reparatie, onderhoud en banden     

  

 

Wilt u meer informatie over NOORDHOEK privé lease door middel van een persoonlijk gesprek? Dat kan. U bent vrijblijvend welkom in onze showrooms maar middels onderstaand formulier kunt u ook alvast een afspraak thuis of bij NOORDHOEK inplannen.


 NOORDHOEK Tilburg
 NOORDHOEK Waalwijk
 NOORDHOEK Den Bosch
 NOORDHOEK Oss
 Mij thuis